Hoe men mijn coaching ervaart:

review van Tanya

Philo heb ik leren kennen tijdens een mooi project. Wat mij direct opviel was haar enorme drive om anderen verder te motiveren in hun weg naar meer zelfvertrouwen, kracht en inzicht. Om te bereiken wie je werkelijk wilt zijn in je diepste kern. Eigenlijk wie je van binnen al bent of wilt zijn vanuit je diepste kern.
Na lang twijfelen of een Life Coach wel meerwaarde voor mij zou hebben toch de sprong gewaagd. (En …geen moment spijt gehad van!) De gesprekken gingen als vanzelf, voelde mij op mijn gemak en kon hierdoor mijzelf gemakkelijk open stellen. Zij reikte mij de juiste tools aan afgestemd op mijn persoonlijk doel, (mijn purpose in life) hiermee kon ik aan de slag met mijzelf, maar wel met iemand achter mij die handvatten aanreikt en je de valkuilen onder ogen laat zien. Ze houdt je een spiegel voor en stelt de juiste vragen.Het was een geweldige ervaring en een leerzaam proces om dichterbij mezelf te komen. Ik heb mijn diepere zelf weer terug gevonden, weet wat voor mij echt belangrijk is en hoe ik dat bereik.
Haar kracht, power en no bull shit werkwijze aan je eigen mind hebben mij verrijkt. Je power talks zal ik nooit meer vergeten en zijn goud waard!

Tanya
review van Sascha

Wat ik zo enorm fijn vind aan Philo is dat ik 100% mezelf mag en kan zijn. Niets is raar of vreemd. Ze weet me altijd gerust te stellen, te motiveren en door te laten zetten. Je voelt dat Philo in je gelooft en dat is zo enorm waardevol! Maar ze geeft je ook gerust een schop onder je kont. Philo weet namelijk altijd precies de vinger op de zere plek te leggen. Ze voelt exact aan wat je nodig hebt om verder te komen. Ze is enorm grappig maar ik kan ook lekker brullen bij haar.

Het allerliefste sluit ik een levenslang abonnement bij haar af. De stappen die ik heb gezet in mijn onderneming had ik zonder haar nooit gemaakt. Ik ben veel sterker geworden en heb geleerd om vanuit intuïtie beslissingen te nemen. Philo is een lieve, wijze en stoere vrouw die precies aanvoelt welke stappen je mag gaan maken om weer in je kracht te gaan staan. Ik vind het echt een gave dat ze me heeft weten te raken en anders heeft leren denken. Ik ben best eigenwijs en ergens ook gesloten. Ik ben enorm blij en dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen.

Sascha
review van Hajni

I never thought I would find such treasure when I first contacted Philo. I already knew her sunshine radiant personality, but I was so grateful and amazed with every session. Philo is the sister, the best friend and the teacher in the same time. She walks next to you, supports you and transforms herself to the person you need the most. She guided me from the end of my burn-out to the point where I opened my own business. I’ll be always grateful for the universe that our path crossed.

Hajni

Annelies

Boek direct je gratis
krachtsessie.

Durf jij je kwetsbaar op te stellen? Wil jij leren hoe je je zelfvertrouwen kunt opbouwen? En wil jij weten hoe je krachtiger in het leven kan staan?

Ga nu over tot actie en investeer in jouw persoonlijke ontwikkeling.
Boek hier een gratis krachtsessie in.

Doe een krachtsessie met Philo van der AA

Boek direct je gratis
krachtsessie

Durf jij je kwetsbaar op te stellen? Wil jij leren hoe je je zelfvertrouwen kunt opbouwen? En wil jij weten hoe je krachtiger in het leven kan staan?

Ga nu over tot actie en investeer in jouw persoonlijke ontwikkeling.
Boek hier een gratis krachtsessie in.