Blogs

Blogs

Lees hier mijn bevindingen die ik bij mezelf en tijdens het coachen tegen kom

Blogs2022-05-04T08:52:12+00:00

Perfectie

Philo je moet echt eerst alles perfect hebben voor je kunt starten met bloggen of het posten van berichten!? Meer volgers is beter want dan tel je pas mee en wordt je bericht verspreid. Start before you ready zeg ik liever. Dat is exact hetgeen ik voor sta en wat ik de afgelopen jaren geleerd heb.
Laatst kreeg ik feedback op mijn eerste webinar. Deze webinar was zo amateuristisch dat elke expert zou afraden het te posten.
Ik heb hem de wereld in gegooid om te laten zien dat het niet allemaal perfect hoeft te zijn om ergens mee te starten.
ALS JE MAAR START!

Ik wil jou helpen om nou eens over die schaamte en perfectie heen te stappen. Wie ben ik om het allemaal perfect te moeten doen om te mogen doen waar ik voor hier ben op aarde.
Het is mijn missie om jou te helpen weer terug in je kracht te komen.

Om die overtuigingen te gaan shiften en te gaan doen waar JIJ voor hier bent. Kwetsbaar zijn is de grootste kracht die je kunt inzetten. Laten we stoppen met perfectie nastreven en is gaan doen waar jij naar verlangt heel diep van binnen. Wil jij meer zelfvertrouwen en gehoor geven aan je innerlijk stem?

Hoe ik over zelfvertrouwen denk is het volgende:
Zelfvertrouwen is een zachte en tegelijkertijd sterke kracht.
Het is niet altijd zichtbaar en mindset is daarbij heel belangrijk. Zelfvertrouwen kun je kweken namelijk. Niet door in te spiegel te kijken en te zeggen hoe fantastisch je bent. Door dingen te doen die belangrijk zijn voor jou. En door te zetten als iets niet lukt. Quick fixes werken niet op langer termijn. Ik geloof meer in een groeimindset. Daar denk je in termen als: Ik ben leergierig, ik ben een doorzetter. Zelfs als iets mislukt kan het een succes zijn! Grenzen verleggen zorgt voor kracht en daardoor weer meer zelfvertrouwen.

Machtig zelfvertrouwen

Wanneer ga jij nu eens voor jezelf zodat je jezelf kunt vertrouwen? Zelfvertrouwen hebben kun je leren. Een moment voor jezelf is geen luxe maar een absolute noodzaak. Je lichaam en geest hebben [...]

Voila, hier ben ik!

Daar sta je dan met je klachtenlijstje waar je van een 10 naar een 4 bent gezakt. "Heel goed mevrouw, u bent vooruit gegaan en bent weer klaar voor een nieuw leven. Het [...]